Trenger Noen Campingtips?

Camping er en sunn aktivitet som kan deles med venner og familie. Mange går ikke på camping fordi det høres vanskelig ut, men det er det egentlig ikke. Med riktig råd er camping egentlig ganske enkelt. Her finner du gode campingråd som kan hjelpe enhver nybegynner å bli kjent med denne fantastiske aktiviteten litt bedre.

Slå opp aktiviteter for å engasjere deg i før du kommer til bestemmelsesstedet. Dette vil tillate deg å se etter eventuelle avtaler som kan tilbys. Dessuten vil det hjelpe deg å være mer forberedt når du faktisk kommer til bestemmelsesstedet. Du kan finne løyper som kan være passende for alle i din familie eller restauranter som du vil like.

Når du pakker sammen campingplassen for å dra hjem, legger du igjen noen logger og litt oppteling for neste campinggruppe som kommer sammen. Hvis du noen gang har kommet til nettstedet ditt etter mørkets frembrudd, vet du hvor tøft det kan være å finne ved! Det er en veldig fin pay-it-forward gest som sannsynligvis vil hjelpe ut mer enn du kan forestille deg.

Bruk separate kjølere for ferskvarer, is og drikke. Selv om det ikke spiller noen rolle om ferskvarer og drinkene går inn i samme, sørg for å pakke isen separat. Dette vil holde temperaturen nede slik at du vil ha isen for mye lenger enn du ville ha ellers.

Unngå eventuelle dyreliv du kan komme i kontakt med. Bears har blitt et ganske stort problem med bobiler. I noen parker de har vært kjent for å rippe åpne bagasjerommet på en bil for å få tilgang til mat. Vaskebjørn er også et stort problem i mange campingplasser. Ikke bare er de smarte og kan få tilgang til mat forsyninger lett, men de kan bære sykdom også.

En stor tabbe som bobiler gjør er at de vil gå tapt på anledningen. Ikke la dette skje med deg. Hvis du er ukjent med det området du camping i, eller hvis du er i et øde område, ikke Stray for langt fra leiren. En bærbar GPS er en utmerket investering hvis du planlegger noen form for villmarka camping eventyr.

Øvelse gjør perfekt når du setter opp et telt. Ta deg tid til å sette opp teltet før du drar på turen. Dette gjør at du kan bygge dine ferdigheter på å sette opp teltet, og vil også bidra til å finne eventuelle problemer med teltet i tilfelle du trenger å bytte det mot et bedre alternativ.

Appelsiner smaker godt, men de kan også bidra til å holde mygg borte fra deg. Ikke kast skreller når du er ferdig med dem og gni dem på deg selv. Påfør på enhver hud som er utsatt for å holde insekter unna uten kjemikalier. Det er mye billigere enn å bruke pengene dine på bug spray!

Ta med nok mat og snack elementer for å vare deg gjennom hele turen. Du ønsker ikke å bruke tiden din på å få mat hvert måltid, kos deg mens du er camping. Ta med frokostblanding, pølser og alle de andre favorittmatene dine som vil fyre deg opp gjennom hele turen.

Nå som du har lest artikkelen ovenfor har du lært at camping kan være ganske enkelt. Alle kan lære triksene i handelen. Bruk informasjonen som deles her neste gang du går på campingtur. Før du vet det, vil du nyte naturen!